Criteria Academy

 Какво е Criteria Academy?


Criteria Pro Lash Studio предлага курсове за професионално обучение по миглопластика. Ние сме специализиранo студио за миглопластика и можем да Ви научим как правилно да поставяте и моделирате необходимият вид мигли с необходимата техника, по правилният начин на всяка форма око, съобразено с естествените мигли, така че да ги запазите здрави! Научете се да работите правилно! Създайте си лоялни клиенти с гаранция за съвместна дългогодишна работа без увредени мигли! Научете процеса по възможно най-лесно разбираем начин и бъдете подготвени да отговаряте адекватно на въпросите от вашите клиенти. Ние сме единственото студио в България, което предлага 36 часов подробен курс плюс практика на всяка една от техниката! Единствено тук можете да завършите с увереността, че вие вече поставяте и сте поставяли мигли на реални клиенти в реална работна среда!

 

Часовете могат да бъдат съгласувани в удобно за всички време!

❤ Курсовете се провеждат индивидуално!

❤ Необходимо е предварително записване и заплащане на капаро.

❤ Курсовете ще се провеждат в Criteria Pro Lash Studio в град София.

❤ Всеки завършил курса успешно ще получи сертификат за завършен курс в Criteria.

❤ Потенциална възможност за работа в Criteria!

❤ Цените на курсовете може да намерите тук.

 

Какво ще научите?


Как да работите правилно с класически и обемни техники, с правилните материали, по правилният начин, така, че да имате безупречни резултати и доволни клиенти. Ще можете да се възползвате и от лекции, които ще ви помогнат да водите успешно своите социални мрежи, да имате реална представа, кои са Вашите целеви групи и потенциални клиенти! Ние Ви предлагаме не само курс за мигли, ние Ви предлагаме професия с възможност за развитие на успешен бизнес. Всеки курс дава възможност след завършване да потърсите вашият учител в случай, че сте забравили нещо или имате нужда от съдействие.

 

Защо при нас?


Избирайки този курс можете да бъдете сигурни, че сте завършили професионален курс по удължаване на мигли и че имате нужните знания необходими, за да бъдете уверени в себе си и работата си.