Екип

Лилиан Фотева Lash Master / Собственик и създател на Criteria

Дипломиран и сертифициран мастър по миглопластика и специалист по връзки с обществеността. Освен миглопластиката Лилиан има ред други дипломи и сертификати за услуги, които предлага и такива, които предлагат артистите от нейният екип.
"Вярвам, че всеки собсвеник на козметично студио трябва да е образован по всяка една от предлаганите процедури, за да има право на контрол върху извършването им, само така той може да изисква от екипа си. Освен козметичните услуги, за да се ръководи и развива успешно подобно студио са нужни познания в комуникацията с клиенти, рекламата, бизнес сферата и PR! Имам такива и искам да науча още много!".
 
2011г. успешно завършва 3 месечен курс за фризьор - първият й курс в козметичната индустрия!
Получава удостоверение за професионално обучение от "Ралица Ангелова Стил" под ръководството на самата Ралица.

2012г. завършва курс за напреднали при стилист Капанов! Обучава се в неговата академия и получава удостоверение за успешно завършен курс за стилни прически.

2014г. получава удостоверение за проведена практика в реална работна среда за специалист "Връзки с обществеността" проведено в Академика БГ под ръководството на Валери Коцовски.

2014г. завършва успешно първият си курс за миглопластика и взима сертификат "Удължаване на мигли" в "Ермитаж Бюти" под ръководството на гост лектор от Москва - Оксана Овнанян.
 
2016г. получава удостоверение от учебен стаж в ОББ в отдел "Връзки с обществеността" и спонсорство под ръководството на Анна Гецова, дирекция управление на Човешки ресурси.

През 2017г. се дипломира като маникюрист в център за професионално обучение към "СТАР НЕЙЛЗ - БЪЛГАРИЯ".

През 2018г. надгражда знанията си като се дипломира като специалист в ноктопластиката в център за професионално обучение към "СТАР НЕЙЛЗ - БЪЛГАРИЯ".

2018г. взима сертификат в "Europe school Bulgaria" за успешно завършен "Beautician therapist microblading" под ръководството на Виолета Бошнакова.
 
2018г. се сертифицира като Мастър на "Обемни мигли", курса се провежда във "Volume lash Bulgaria" под ръководството на Михаела.

2018г. получава удостоверение за микроблейдинг артист към "Европа 1997 ООД" под ръководството на Виолета Бошнакова.

2019г. взима сертификат за компетенция за ламиниране на мигли и вежди от Elleebana, проведен в "Volume lash Bulgaria" под ръководството на Михаела.

2019г. получава сертификат в мастър клас "Мега волюм и сложно моделиране", проведен в "Volume lash Bulgaria" под ръководството на Михаела.
 
2019г. получава сертификат за 20 дневен онлайн уебинар в "Lash concentrate" - Русия. Успешно завършила мастър в курсова програма с лектори: Anton Surin, Anna Yarovaya, Dimitri and Tatiana Giraevskiye, Anastacia Arzhannikova, Elvira Samoylova, Darya Pupkova, Lesya Zaharova, Valentina Leonova, Ekaterina Voronova, Galina Melnik, Evgeniya Prohorova.

2020г. получава сертификат за 20 дневен онлайн уебинар в "Lash concentrate" - Русия. Успешно завършила мастър в "Извивка L, D и сложно моделиране за състезания" в курсова програма с лектори: Anton Surin, Anna Yarovaya, Dimitri and Tatiana Giraevskiye, Anastacia Arzhannikova, Elvira Samoylova, Darya Pupkova, Lesya Zaharova, Valentina Leonova, Ekaterina Voronova, Galina Melnik, Evgeniya Prohorova.
 

 

 

Софи Башева Lash Artist

Сертифициран артист по миглопластика завършил обучението си Criteria pro lash studio през 2020г.

Бързо и стремително Софи трупа знания и опит. Специализирана е в класическа и обемна техника. Успешно прилага сложно моделиране на всички видове техники. Изключително прецизна и бърза в работата си.
Софи е първият артист мотивиран с растеж във фирмата. Заради отдадеността и страстта си е повишена в стълбицата на lash artist. Скоро и master! Позитивна, лъчезарна и отговорна! Гордост за Criteria pro lash!
Очаквайте скоро нов обект под нейно ръководство!

 

 

Десислава Ангелова Nail Artist

Дипломиран и сертифициран маникюрист-педикюрист.

През 2017г. се дипломира като маникюрист в център за професионално обучение към "СТАР НЕЙЛЗ - БЪЛГАРИЯ". 


През 2018г. развива дейността си като се дипломира като педикюрист в център за професионално обучение към "СТАР НЕЙЛЗ - БЪЛГАРИЯ".


През 2019г. се явява на обучителен семинар и получава сертификат на тема "Болести по ноктите" в "AP ACADEMY" под ръководството на Антония Цампарова.


През 2019г. преминава обучение на тема "Пет салонни форми" в "AP ACADEMY" под ръководството на Антония Цампарова.


През 2020г. получава сертификат от учебен център "RONIKA ART NAILS HOUSE" за участие в курс "Плюшени играчки - микс техники с акварел" под ръководството на Вероника Иванова.
Поради уменията си за безупречни декорации, Десислава остава своята визитка за изкуство върху ноктите на всеки един клиент.

 
 
 
Теодора Йорданова Lash Artist
 
 
Сертифициран артист по миглопластика.

През 2020г. Теодора завършва успешно курс за миглопластика в Criteria pro lash studio под ръководствотонаЛилиан Фотева.
Тя е специализирана в класическата техника косъм по косъм.
Успешно прилага сложно моделиране в класическата техника!
Изключително прецизна в работата си!

През 2020г. Теодора завършва успешно курс за ламиниране и боядисване на мигли и вежди в Criteria pro lash studio под ръководството на Лилиан Фотева.
Едва на 19 години благодарение на таланта си Теодора е успешен и търсен артист в Criteria pro lash studio.
 
 
 
Екип