39,00 лв.

SOFT PEELING/ ПИЛИНГ

InLei® SOFT PEELING/ МЕКИ ПИЛИНГ за вежди, лице и деколте

SOFT PEELING – нежен пилинг за вежди, лице и деколте.
Оригиналната формула InLei® SOFT PEELING има немазна, въздушна текстура, като същевременно осигурява необходимата хидратация на кожата. Формулиран със съставка, наречена фитоскуланан, извлечена от зехтин (получен от сквален, който е свързан с естествените съединения на човешкия себум), помага за възстановяването на кожната бариера на лицето, като защитава кожата с чиста липидна фракция. Внимателно подбраните различни видове гранули позволяват много деликатно ексфолиране:
- Сферични хидрогенирани гранули от масло от жожоба, които се топят с кръгово триене.
- Малки гранули от черупки от орех и лешник, които помагат за дълбоко почистване на излишното масло върху кожата и по космите в областта на веждите.
Съдържа антиоксидант витамин Е и масло от ший, което е ценено заради омекотяващите си свойства. 
Пилинг InLei® нежно премахва:
- повърхностният слой на мъртвата кожа (нежно ексфолира);
- остатъци от грим;
- излишък на себум.
Деликатен скраб за вежди, лице и деколте. Овлажнява и възстановява кожната бариера на лицето. Съдържа различни видове гранули, които ви позволяват да ексфолирате кожата по деликатен начин, като елиминирате повърхностния слой от мъртви клетки, остатъци от грим и излишен себум. Количествено ценообразуване: Колкото повече купувате, толкова повече спестявате!

Инструкция: Начин на употреба: Вземете малко количество пилинг InLei® и леко разтривайте веждите, лицето или/и деколтето с малки кръгови движения за около 15 секунди. Изплакнете с топла вода с помощта на мек памучен тампон.

Тест за чувствителност: В случай, че има раздразнение, сърбеж или зачервяване на кожата, незабавно продуктът да бъде измит и повече да не бъде използван.

Съхранение и утилизация: 
След всяко ползване добре затваряйте продукта. Да се съхранява в прохладно и сухо място, скрито от източници на топлина. Трябва да се изхвърлят само напълно празни опаковки. Утилизацията на продукта се извършва според нормите на дадената държава.
  • Обем: 100 ml.
- +
Моля, изберете: