За нас

Criteria Pro Lash Studio отвори врати на 13.10.2019г. Проектирано и създадено специално за дейността миглопластика лично от мен Лилиан Фотева – основател и собственик на бранда. Занимавам се с удължаване и сгъстяване на мигли от 2014 г. Това е третото ми студио, което успях да реализирам благодарение на любовта към работата ми и подкрепата от вас - моите клиенти.


Преди да създам този бранд използвах “Lillyan lash”, като псевдоним в социалните мрежи. Идеята за ново и по- голямо студио дойде от нуждата от такова. След като вече отказвах на запитвания за часове, заради пълен график, а запитванията за обучение нарастваха реших да се впусна в ново начинание. Да намеря и обуча значими хора, които искат да се развиват в козметичната индустрия и по-специално в дейността миглопластика, и да отделя повече време на образованието си в тази сфера, така че да имам самочувствието, че имам на какво да науча хората, които имат интерес да се запознаят по-подробно с работата ми, се превърна в новата ми цел.


Никога не съм мечтала да имам собствен бизнес, като повечето хора, нещата при мен се случиха естествено. Имам голям афинитет към нови знания в моята професия и смея да твърдя силно изразено „внимание към детайла“. Обичам работата си и донякъде се съгласявам с етикета даден ми от моите клиенти и близки познати на работохолик. Благодаря на Господ, че имах късмета да открия своето призвание и талант, и както се очакваше му се по светих изцяло.


Приемам миглопластиката като сериозна и отговорна процедура, това е и причината да дам максимума от себе си да науча колкото се може повече артисти да работят правилно и да запозная крайният клиент какво точно  трябва да изисква като резултат в замяна на личното си време и пари. Апелирам всички, които имат талант да му се посветят, а тези, които все още не сте открили призванието си - не се отказвайте! Голяма част от живота ни преминава в работа, ако не харесвате работата си няма да сте удовлетворени от начина си на живот!


Сърдечни благодарности на всички хора близки до сърцето ми, които извървяха този не до там лесен път с мен, на всички, които имат заслуга за реализирането на не малко успешни проекти, на тези, които останаха до мен дори когато аз не исках да седя сама със себе си! Благодаря дори и на онези, които се опитаха да ме спънат по пътя към успеха, благодарение на Вас успях да опозная по-добре себе си, да погледна и помисля над собствените си грешки, да разбера пределната точка на търпимост и кога е време да се откажа и да взимам решение коя битка си заслужава и коя не. С ваша помощ се научих още по-силно да ценя стойностните и значими хора!
Благодаря на Господ, че не загубих вяра в хората и благодарение на тази вяра сега сме по-добър и мечтан екип от всякогаБлагодаря на моят син Марио, че изпълва живота ми с любов, вълшебства и осмисля всеки един ден в живота ми!

 

На всички Вас обещавам да извися Criteria до недостигнати до момента височини за нашите ширини в този бранш! Обещавам на екипа си да ги реализирам като професионалисти в тази сфера, а на себе си обещавам в даден момент повече свободно време за самата мен и семейството ми!

Роселина Петкова, Десислава Ангелова, Софи Башева, Теодора Йорданова, Даниел Йорданов, Елина Фиркова, благодаря ви, че ви има!

Ние сме Criteria!